Hotstone

Eeuwen geleden paste men al massage met warme stenen toe. Stenen waren het gereedschap bij uitstek en al heel vroeg gebruikte men stenen die in het vuur gelegd werden voor verwarming van de rustplaats. Deze hotstones werden gelegd onder een dierenhuid en/of bladeren om op die manier een warm “bed” te creëren!

Grieken en Romeinen maakten ook gebruik van warme (lava)stenen in hun badhuizen en masseerden elkaar ermee om stijve, pijnlijke spieren te behandelen.

Van Indianen, Inca’s, Maories en vele andere culturen weten we dat afgeronde lavastenen al “geladen” werden bij volle maan en warm gebruikt werden als massage-”gereedschap” .

De masseur kan ook nu gebruik maken van hotstones om dieper in de weefsels door te kunnen dringen en daardoor effectiever bijvoorbeeld stress, angsten en slecht doorbloede spieren te behandelen.

Recent heb ik geïnvesteerd in een eigen hotstoneset. Vanuit mijn praktijk kan ik hotstonemassages bieden. Dus ook voor u nu de mogelijkheid in Goes uw spieren te verwennen met deze energetisch geladen lavastenen.

CONTACT OPNEMEN